Pedicure & Manicure
op Google+
Wellness Academie kwaliteitslabel
AANBIEDING » Botanical Beauty
uitsnede-botanical-beauty.png
calandula-1.jpg
Liveabeautifullife-4geuren40x60-2.png
Waarom Botanical Beauty?
  • 100% natuurzuiver
  • Biologisch
  • Effectief
  • Helpt bij herstel van: Eczeem, Psoriasis, Kloven en Acné
  • Geschikt voor alle huidtypen, inclusief baby- en kinderhuid
  • Dierproefvrij
  • geen chemische, synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.
  • Productie in Nederland
  • 4 standaard oliën: druivenpit-olie, jojoba-olie, avocado-olie, amandel-olie
  • Dode Zee zout: 10x meer mineralen dan gewone zeezout, 40 verschillende mineralen waaronder magnesium
  • 5 geurlijnen: Lavendel, Roos, Eucalyptus-Mint-Roosmarijn, Mandarijn-Calendula en Rijstkiem-Calendula
TIP: De Rijstkiem-Calendula is uiterst geschikt voor mensen met huidproblemen en notenallergie!
 

Botanical Beauty is een lijn van prachtige, 100% natuurzuivere huidverzorgingproducten van hoge kwaliteit. Handgemaakt in de Betuwe.  Basis ingrediënten zijn natuurlijke verzorgende oliën en Dode Zee zout. De producten werken verslavend! Je huid vaart er wel bij. Die ziet er mooi, glad en gezond uit en voelt zijdezacht aan. De scrubs van Botanical Beauty zijn favoriet bij veel van onze klanten. Mede door de geneeskrachtige werking van planten en kruiden, koud geperste oliën (1e persing) en Dode Zee zout verdwijnen of verminderen eczeem, psoriasis en kloven.

Oprichtster is Catharine van Everdingen-Chorus, die na 10 jaar als advocaat in Amsterdam gewerkt te hebben op familielandgoed Noordhoek terecht kwam. Daar ontmoette ze Jeanette van den Berg. Samen besloten ze in 2004 een nieuwe natuurlijke huidverzorgingslijn te ontwikkelen, gebruik makend van de kruiden uit de kruidentuin van het landgoed Noordhoek. In 2009 werd de lijn, Botanical Beauty, gelanceerd.

100% natuurlijk
Botanical Beauty gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten tot aan de essentiële oliën toe. Een groot deel van de ingrediënten is biologisch. Door de uitgekiende samenstelling en verse bereiding van de producten, zijn ze een tot twee jaar houdbaar.