Pedicure & Manicure
op Google+
Wellness Academie kwaliteitslabel
AANBIEDING » Manicure » Nageltrends

 

Van alle beauty trends die we komend seizoen zullen gaan zien, verdient de nagellak het om apart in het zonnetje gezet te worden. Want hoe vastgeroest we ook in onze beauty routine kunnen zitten, experimenteren met verschillende kleuren op onze nagels durven we vaak wél. Los daarvan is het lakken van je nagels de meest simpele, doeltreffende manier om verzorgd en stijlvol voor de dag te komen. En is het niet heerlijk om jezelf zo nu en dan eens op een nieuw potje te trakteren? 

Wat de nagels betreft zijn er aankomend seizoen een paar algemene trends, los van de kleur die je er uiteindelijk opsmeert. Zo nemen we, hopelijk, voorgoed afscheid van (te) lange nepnagels en zien we daarvoor in de plaats korte, rond gevijlde nagels. En stuk chiquer én praktischer. Daarnaast kun je variëren met de mate van glans op je nagels. Van super mat tot hoogglans.

Een blauwtje lakken

Blauw is hotter dan hot aankomend seizoen. Niet alleen voor onze kleding, ook op beauty gebied voert blauw de boventoon. Van lichtblauw tot bijna zwart. We zagen blauw gelakte nagels onder andere bij Karen Walker, Marissa Webb en Monique Lhuillier. 

 

Smeren met zwart & wit

De combinatie zwart & wit is niet nieuw, maar dat maakt 'm niet minder mooi. We zien deze trend als het goed is terug in onze kledingkast én op onze nagels. Lak je nagels afgewisseld zwart en wit of trek zwarte strepen over je witte nagels. Deze grafische trend zagen we onder andere bij Kenzo en Bibhu Mohaparta. 

 

Oogverblindende nagels

Dé remedie tegen een herfst-dip? Glitter, glans en glamour! Of het nu om kleding met een flinke dosis metallic gaat of glanzende oogschaduw en nagellak. Ga voor subtiel nude met een glans of ga all the way met een duidelijke zilveren of gouden coating, zolang het maar glimt. We kijken het kunstje af van Dennis Basso en Nanette Lepore.  

Nagels als juwelen

De makkelijkste truc om er chique en stijlvol uit te zien is een paar goed gelakte nagels, zéker als deze in de kleur van edelstenen zijn gelakt. Ga aankomend seizoen voor donkergroen of diep paars en je bent helemaal on trend. Gespot bij onder andere Marissa Webb en Nicole Miller.  

50 tinten grijs

Ben je op zoek naar een nieuwe favoriete neutral? Dan is grijs echt iets voor jou! Van lichtgrijs tot bijna zwart; er is keus genoeg. Grijs is chique en stijlvol en kan met alles gecombineerd worden. Onmisbaar dus als je het ons vraagt. We zagen grijs gelakte nagels onder andere bij John Richmond, Antonia Marras en Sally Lapointe. 

Lady in red

Rode nagellak raakt eigenlijk nooit uit de mode, geen kleur is zo klassiek en tijdloos als rood als het om nagellak gaat. Toch mag de kleur rood niet vergeten worden in dit rijtje, de grote designers lieten duidelijk hun voorkeur blijken op de catwalk. Anno 2016 combineren we de rode nagels met een net zo rood gestifte mond. Sexy! We zagen al dit rood onder andere bij Julien MacDonald, Tsumori Chisato en Emporio Armani.

 

 

 

                                                                                                                                   

 

                 

 

 

                                                                                                                                 mat grijs

nude en pastel

                                                                                                                                       

 

 

 

                          mat rood

 

 

 

 

 

 

 

 

De CND Flirtation Collectie