Pedicure & Manicure
op Google+
Wellness Academie kwaliteitslabel
AANBIEDING » Pedicure » Schimmelnagels
  • Schimmelnagels zijn een veel voorkomend probleem. 1 op de 4 Nederlanders heeft een schimmelnagel, in de volksmond ook wel kalknagel genoemd.  Naast het feit dat schimmelnagels er niet bepaald mooi uitzien, zijn ze ook nog eens besmettelijk.  U kunt de schimmel doorgeven aan gezinsleden. Een schimmelnagel geneest nooit vanzelf!
  • Het is alleen echter niet altijd duidelijk te zien of het om een schimmelnagel gaat. Het is daarom nodig om een stukje nagel te laten testen op de aanwezigheid van schimmels.
  • Wist u dat gemiddeld 70% van de geteste nagels inderdaad een schimmel bevat en de overige 30% een andere nagelafwijking blijkt te zijn? Er zijn afwijkingen die sprekend op een schimmelnagel lijken, visueel bepaald. Maar als u iets anders heeft dan schimmels, heeft maandenlange behandeling met antimycotica (middelen tegen schimmels) absoluut geen zin. Toch gebeurt dit vaak.
  • Bij de huisarts heeft u de mogelijkheid om een stukje nagel te laten testen op de aanwezigheid van schimmels.
  • Dit is natuurlijk niet perse noodzakelijk. U kunt ook zo beginnen met een schimmelnagel-kuur, bestaande uit een gel van Samenwerkende Pedicures Mycosenagel (schimmel), een spray van Samenwerkende Pedicures voor in de schoenen en sokken/kousen en een huidcreme van Samenwerkende Pedicures, of alleen een gel van Samenwerkende Pedicures Mycosenagel (schimmel).
  • Wel is het raadzaam om dan om de paar weken de nagels dun te laten frezen (vijlen) zodat de gel beter zijn werk kan doen. De tijdsduur is afhankelijk van de ernst van de schimmel en groei van de nagels en hoe consequent iemand thuis de kuur volgt.
  •  Voor de behandeling van schimmelnagels heeft u veel geduld nodig. Een teennagel groeit gemiddeld 1 mm per maand. Een grote teennagel heeft dus zo'n 12 maanden nodig om volledig te genezen. Hoe eerder u erbij bent, des te sneller u er vaak ook weer vanaf bent                                                      U heeft toch ook graag weer mooie en gezonde nagels?

 

    Schimmelnagels:

In de praktijk verkoop ik een gepattenteerde gel voor Mycosenagels van Samenwerkende Pedicures € 12,50

Helaas is een gel alleen vaak niet voldoende i.v.m. herbesmetting door schimmelsporen. Schoenen en sokken komen ook aan de orde en de temperatuur waarop gewassen wordt is ook belangrijk. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Nu een ACTIE voor producten van Samenwerkende Pedicures voor bestrijding van schimmelnagels. kijkt u in de webshop bij Samenwerkende Pedicures Mycose. Een flesje SWP Mycose + SWP Schoen&Sok preventief + SWP Huidschimmel. 3 flesjes voor € 30,00 met een extra korting van 10% wanneer u de kortingscode ACTIESCHIMMELNAGELS20172018 gebruikt. Deze actie loopt tot eind april 2018 zodat U in de zomer van 2018 weer met gezonde teennagels voor de dag kunt komen. 

Vergeet niet om ook regelmatig bij de pedicure langs te gaan. Nagels worden dan mooi kort en dun gehouden tot volgende zomer.