Pedicure & Manicure
op Google+
Wellness Academie kwaliteitslabel
AANBIEDING » WIE/WAT/WAAR?
IMG_1421-3.jpg
IMG_1425-3.jpg
IMG_1424-3.jpg

  Welkom op mijn website,

Bent u op zoek naar een deskundige pedicure/podoloog, manicure en/of schoonheidsspecialiste in Eindhoven, met jarenlange ervaring, gelegen in het stadsdeel Stratum? Met meer dan 12 jaar ervaring geef ik in mijn salon, met veel plezier, professionele pedicure-, manicure- en podologie behandelingen. Dochter Pascale is schoonheidsspecialiste en doet de gezicht- en lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages.

In de praktijk gebruiken we voor gellak de gerenomeerde producten van CND Shellac en de crèmes en oliën zijn van Botanical Beauty. Deze zijn 100% natuurlijk en biologisch, vrij van chemische en synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen, zeer effectief voor verschillende huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, acne en kloven, dierproefvrij en veganistisch, geen microplastics en nanoplastics, productie in Nederland (zie webshop).

 

Ik ben aangesloten bij Provoet, ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP), en beschik over een AGB-code waardoor de behandelingen voor diabetici vergoed worden.

Kijkt U gerust eens rond op mijn website en in de webshop.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Graag ontmoet ik U in mijn salon in Eindhoven.  

 

Met vriendelijke groet,

Malou van Rhee 

Pascale van der Vloet

 

mirko.jpg
logo_pedicure_151x113-1.gif

 

 

 

Bij het niet nakomen en/of vergeten van gemaakte afspraken brengen wij het volledige bedrag van de behandeling in rekening